Ontdek onze oplossing Starleaf voor succesvol vergaderen vanuit huis

21 januari 2021 | christine

Tijdens de lockdown is vergaderen voor iedereen veranderd. Bij de één is vergaderen niet meer mogelijk en bij de ander kan het, zolang er aan de maatregelen wordt gedacht. Voor de groep waarbij vergaderen steeds lastiger wordt of niet meer mogelijk is bieden wij een oplossing aan, namelijk vergaderen vanuit huis door middel van videoconferencing.

Video conferencing wordt veelal zakelijk ingezet en kan meerdere voordelen bieden. Doordat video conferencing steeds populairder wordt, zijn er verschillende aanbieders die video conferencing aanbieden, maar allemaal net even anders. In dit blogartikel kom je meer te weten over:

Wij bieden een videoconferencing tool waarmee je kan vergaderen vanuit huis. De afstand maakt niks uit. In de blog maak je kennis met Starleaf.
Via onze tool kun je gebruik maken van een mooi design met handige features. Denk daarbij aan features zoals geautomatiseerd beheer, monitoring en upgrades. Ook heb je inzicht in gestuurde data, dashboards en gebruiksrapporten.

Weten hoe video conferencing jouw organisatie kan verrijken? Onze specialisten geven graag advies op maat!

Ik wil graag een adviesgesprek

IP_Newline_Meeting_Room_(3)-1 Ontwerp zonder titel (18)

Vergaderingen vanuit huis met al je collega's

Via Starleaf kun je geplande of spontane vergaderingen houden. Je kunt live een vergadering streamen voor 3000 kijkers of ontmoet tot wel 100 andere collega’s. In de tool is een optie tot het opnemen van vergaderingen en meetings zodat al uw werknemers of collega’s de bijeenkomst terug kunnen kijken. Ook kun je gebruik maken van een chat functie tijdens en buiten het vergaderen. Spring rechtstreeks vanuit de meeting over naar de chatfunctie om bestanden met elkaar te delen en te bespreken.

Starleaf bestaat niet alleen uit handige vergaderingen, maar ook uit zakelijke apps als Microsoft Teams, Outlook, Google, Slack en meer. Deze apps kun je zelf uitkiezen en worden op maat in de Starleaf applicatie gezet.


Hoe kan onze tool je de veiligheid geven die nodig is?

De reden voor het succes van Starleaf is de beveiliging. De beveiliging zit goed in elkaar door het ontwerp met open en duidelijke beveiligingspraktijken. De website wordt voortdurend gecertificeerd met een beveiliging certificaat. Daarbij hoort een bijpassende gegevensjurisdictie waarin je kunt aangeven waar jouw gegevens zich bevinden. In Frankrijk is Starleaf goedgekeurd door DINUM, dat toont aan dat Starleaf is goedgekeurd door de Franse overheid voor gebruik door de staat.
Dit komt doordat Starleaf de enige leverancier is die voor 99.999% aan uptime-garantie kan bieden. Die 99.999% houdt in dat Starleaf riscio’s veel sneller en effectiever kan beperken en er op in kan spelen dan andere bedrijven.

Tegenwoordig is privacy één van de belangrijkste normen en waarden in onze samenleving. Door alle nieuwe technologie wordt de privacy van een klant steeds moeilijker te garanderen. Gelukkig is privacy hét kernprincipe van Starleaf. Starleaf verkoopt geen informatie aan andere partijen en gebruikt het alleen voor analyses en volgt alleen het privacybeleid op.


Voordelen van videoconferencing op maat

  • Overal verbonden met collega’s, op ieder moment van de dag waar je maar wilt;
  • Compatibiliteit met iedere andere vergadertool;
  • Mooi design met een goede gebruiksvriendelijkheid;
  • Beveiliging staat hoog in het vaandel bij onze tool en biedt een goede service. Ook ben je juridisch verzekerd voor al je gegevens in Starleaf.

Starten met vergaderen vanuit huis met behulp van Starleaf?

Videoconferencing kan in alle vormen en maten, daarom staan wij klaar voor jou om je videoconferencing op maat en naar jouw wensen aan te bieden. Wij spelen in op je situatie en geven het juiste advies. Twijfel daarom niet langer en neem contact met ons op. Wil je graag eerst 'uitproberen', dat kan ook!

Ik wil graag een adviesgesprek

Mira_Newline_Meeting_room