Gratis Phishing Campagne aanvragen voor jouw organisatie
LAAT JE NIET VANGEN 

Cybercriminaliteit wordt een steeds groter probleem. Het aantal cyberaanvallen is explosief gestegen. Binnen de cybercrime staat phishingmail met stip op nummer 1.

Hoe kun je je als bedrijf tegen deze cyberaanvallen beschermen?
Door gebruik te maken van een Gratis Phishing Campagne.

Wat is Phishing?
Phishing is een vorm van cybercrime (internetfraude) waarbij criminelen een e-mail naar je verzenden om te proberen inloggegevens, creditcardinformatie, pincodes of andere persoonlijke gegevens van jou te achterhalen. Vandaar het woord phishing, dat ‘hengelen’ betekent. We onderscheiden verschillende soorten phishing, waaronder Whaling en Spear Phishing.


Hoe gaat een
phishing campagne in zijn werk?
In overleg met jou als opdrachtgever wordt een phishing campagne opgesteld. Aan de medewerkers wordt per mail gevraagd om op een link te klikken en daar gegevens achter te laten. Het doel hiervan is om inzicht te krijgen in het bewustzijn van de medewerkers en te achterhalen hoe ver men gaat in het achterlaten van (vertrouwelijke) gegevens.

In een awareness sessie kunnen de resultaten aan het personeel gepresenteerd worden, want heel duidelijk moet zijn dat een cybercrimineel dit real time zou kunnen uitvoeren en zich met de informatie verder de organisatie weet binnen te dringen. Door regelmatig phishingtesten uit te voeren gaan jouw medewerkers deze valse e-mails herkennen en zullen ze niet meer klikken op de schadelijke link, wat ervoor zorgt dat de Security Awareness wordt vergroot.

 
Phishing Simulatie Campagne

“Wij confronteren alle medewerkers met een “fake” phishing bericht.
Dit noemen we ook wel een ‘cyberweerbaarheidscheck’.

Aan de hand van de clicks zien we welke medewerkers de mail niet als (spear)phishing herkennen. Mocht dat gebeuren dan geven we hen meteen gerichte feedback over phishing. Het voordeel hiervan is dat je je medewerkers beter voorbereid op een volgende aanval”.

 
Wacht niet langer en zorg dat jouw gegevens veilig blijven. Laat je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Geef #hackers geen kans!

Jaarlijks krijgt 1 op de 5 ondernemers – groot en klein – te maken met cybercrime.
Jezelf daartegen beschermen is dus geen luxe, maar een must.

GRATIS Phishing Campagne